Uppdatering om livet i norr :)

Hej och hallå alla som tittar in till oss här och läser om stort och smått i våra liv.
 
Två veckor sedan sist men vi har hunnit med en del. 
 
Förra helgen var vi en sväng till Nälden till Pappa/ Morfar. Här nedan är en bild från hans köksfönster...ljuvliga vinter!
 
 
Sebastian uppskattar idrotten på skolan då de både tillbringat en eftermiddag på storsjöbadet och nu i fredags var det dags att testa Gustavsbergsbacken på Frösön. Däremellan provar de allt möjligt. Tog en sväng till XXL på torsdagkvällen och uppgraderade utrustningen med underställ i merinoull, hjälm"mössa" och en ny ryggsäck. Kostar att vara på topp...för mamman!
 
       
 
 
Blev dock lite träningsvärk efter första resan på brädan, kanske tur att det bara blev en halvdag?!
 
 
 
 
 

 
Nu vet vi alla fall att utrustningen fungerar som den ska :)
 
Själv har jag jobbat på och det är roligt att gå till jobbet varje morgon, kyligt ute eller ej. Vissa dagar biter det i kinderna men vad gör väl det.
 
 
I torsdags var jag på Östersundsrevyn med min klass, här är ett av de roliga numren; 490-fotoalbum-2016 . På vår skola är vi ute ofta och har även mycket musik bland alla andra lektioner som vi, precis som alla andra skolor, har. Musiken är uppskattad av både elever och oss personal...inte minst av mig ;) 
Vi har några sköna killar på jobbet som håller i detta och i går hade vi AW på Gamla teatern här i stan och då spelade en av dom (han till väster med basen) med sitt band Åsgård Session band och två av de andra kollegorna var upp på scenen och gästspelade. Det var fullt drag vill jag lova!!
 
 
Idag har vi lunchat på stan med Sara och Mattias, mysigt! Sedan tog vi kaffe/ fika hemma hos oss och de fick se vår lägenhet :) Känns så lyxigt att kunna träffas några timmar en helt vanlig lördag.
 
Nu idag är det tre veckor tills min andra guldklimp kommer upp till oss! Underbart! Längtar snart ihjäl mig...
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 
 
Hejcon bacon...på återseende!!